Iemērc nazi šajā šķīdumā, un gadiem ilgi varēsi aizmirst par tā asināšanu. Noderīgs virtuves triks!

Saimnieces, kuras seko savu nažu stāvoklim, vienmēr cenšas saglabāt tos asus. Ir vairāki asināšanas veidi, tostarp elektroinstrumentu izmantošana un manuāla asināšana.

Taču ir arī kāda sen aizmirsta virtuves viltībiņa, kas ļaus ērti un efektīvi uzasināt nažus un atjaunot to asumu.

Pirms ķerties pie naža asināšanas uz asināmās ierīces, šo instrumentu ieteicams uz pusotru stundu ievietot sālsūdenī. Lai to izdarītu, 1 litrā ūdens jāizšķīdina 60 gramu sāls.

Šķīdums palīdz veikt asmeņa kodināšanas procesu, kas savukārt veicina labāku asināšanu. Izmantojot šo vienkāršo un uzticamo paņēmienu, ir jāuzmanās, lai naža metāls ūdenī nenostāvētu pārāk ilgi – tas ļaus izvairīties no korozijas.

Lasi arī: Vissaudzīgākais veids kā atbrīvoties no mušām mājās! Vajadzēs tikai ūdeni un naudu

Šīs metodes izmantošana nodrošinās vislabāko naža asināšanu un atjaunos tā asumu, kas ļaus saimniecei viegli veikt jebkuru kulinārijas uzdevumu.

Ja tev noderēja šī informācija, padalies arī ar draugiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment